Assetxplor

Voor Adviesbureau's

Assetxplor voor adviesbureau's?

Bent u veel extra tijd kwijt met inventarisatie voor het opstellen en up to date houden van het MJOP voor uw klant? Ondervinden klanten moeilijkheden bij het toepassen van een goede methode om onderhoud te controleren en te monitoren? Met AssetXplor creëert u efficiënt een nulmeting voor uw klant, en heeft houdt u gezamenlijk de regie over monitoring van onderhoud.

Gebouwen hebben doorlopend behoefte aan onderhoud om goed te functioneren. AssetXplor is bedoeld voor scholengemeenschappen in het voortgezet onderwijs. AssetXplor genereert de meeste impact voor deze organisaties op het gebied van kwaliteit en efficiëntie voor facility management. Het systeem biedt scholengemeenschappen een collectief geheugen voor onderhoud.  

De hoeveelheid en verscheidenheid aan werkzaamheden vragen veel van de verantwoordelijke in de zin van overzicht en aansturing. AssetXplor brengt structuur aan in het proces passend bij de situatie van de desbetreffende organisatie. De zoekfunctie zorgt dat er geen onderhoud meer “kwijt” raakt, en beeld/tekst herkenning zorgt voor een snelle invoer van gegevens. 

Om overzicht te houden over de staat van een pand wordt met regelmaat een schouw van een pand gedaan. Met AssetXplor wordt deze schouw gelijk inzichtelijk en visueel gemaakt. Door vanuit het  geographisch dashboard te werken, wordt onderhoud zichtbaar op de plek op de kaart waar het relevant is. Door onderhoud te plaatsen op de 360⁰ foto’s in het systeem krijgen werkzaamheden context en wordt er sneller gehandeld. 

Alle documenten worden verzameld op 1 plek en zijn voor relevante partijen beschikbaar. Documenten management wordt eenvoudig door het slimme systeem wat waarschuwing geeft bij verloop. Doordat de verschillende werkzaamheden in een systeem worden bijgehouden bouwt men historie op. Zo wordt het eenvoudig om jaar rapportages te maken en inzicht te geven aan afdelingen en management. Alle werkzaamheden worden voor alle gebouwen centraal beschikbaar zodat er metingen gedaan kunnen worden op leveranciers. 

Het managen van alle faciliteiten en bijbehorend onderhoud bestaat veel uit communicatie over en weer met leveranciers. Strakke lijnen met deze leveranciers is van groot belang. AssetXplor zorgt voor 

gestroomlijnde communicatie doordat acties voor leveranciers gelijk worden uitgezet. Daarnaast houdt het systeem overzicht door de in app communicatie en notificaties. Zo wordt inzichtelijk als onderhoud is uitgevoerd of als er vervolgacties nodig zijn. 

Met AssetXplor is onderhoud niet alleen gericht op korte termijn maar is er ook opbouw van bewijslast voor lange termijn onderhoud. Terugkerend onderhoud of slijtage aan assets is beter inzichtelijk en geeft bestuur en management betere handvatten voor besluitvorming. Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) helpt vastgoedbeheerders om beleid en strategische doelstellingen te vertalen naar een operationeel plan. Rekening houdend met de huidige staat van alle objecten. AssetXplor faciliteert de uitvoering van conditiemetingen conform de NEN 2767 en analyse van alternatieve scenario’s naar kosten doorrekenen.

Maak een afspraak

Neem contact op

Adres

Kastanjelaan 400
5616 LZ Eindhoven

Telefoon

E-mail